Even voorstellen

Hallo,

Ik ben Ilona Koning-Huisman. Getrouwd met Mark en moeder van ons zoontje Siem. We zijn in februari 2017 verhuist naar onze nieuwe woning in Volendam. We hebben geen huisdieren en er word niet gerookt.

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang in de leeftijd 0-12 jaar. Ik ben in het bezit van een SPW-4 diploma, management in de kinderopvang en een volledig en altijd up-to-date EHBO diploma. Ook heb ik via Berend Botje de basistraining, protocol kindermishandeling,  huiselijk geweld en en de cursus F&F Plus afgerond.

Na al deze jaren met veel plezier gewerkt te hebben bij verschillende kinderdagverblijven, wilde ik graag een nieuwe uitdaging aangaan. De kleinschaligheid van een gastouder zorgt ervoor dat ik ieder kind de aandacht kan geven die het verdient. Ook kan ik op deze manier wat meer tijd doorbrengen met mijn zoontje. Vandaar dat ik via Berend botje als gastouder ben begonnen. Mijn hobby is fotograferen en met uw toestemming kan ik leuke foto’s maken.

Door de dag heen vindt ik het leuk om zo nu en dan een update te sturen met een leuke foto. Dit natuurlijk naar de wens van de ouders. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een privé map met foto’s te maken die alleen voor de ouders toegankelijk is.

Ik vindt het zelf belangrijk om een veilig en gezellig thuis te kunnen bieden voor mijn zoon, maar vindt dit net zo belangrijk voor de gastkinderen. Graag nodig ik u uit om te komen kijken.

Ons gezin: